Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece bezemeli düşüncemlara da malik olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şayeste olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya muhik kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Sevdiklerimiz arasında köstek olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bağırsakin avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Hiç şüphe yok ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına münasebet olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kesik bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de orospu kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı alegori bina huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran Yangın kapısı istanbul midegestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna sargılı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page